Trudy, jij lief mens

gertruda-klein

We hebben je vandaag uitgezwaaid.

Vaar wel !

4 Comments

 1. Aad Lips
  31 oktober 2009

  Lieve Francis,

  Je kent me niet. Ik ben een broer van Trudy en was van meet af aan ontroerd door de schoonheid van dit werk en door de gedachte van waaruit het ontstond (zoals ik nog van Trudy zelf mocht horen).
  Nu verneem ik van mijn lieve familie dat jij (jullie?) je er sterk voor hebt gemaakt dat dit prachtige doek, dat voor ons allen een zeer bijzondere extra betekenis heeft gekregen, door ons verworven kon worden. Bij wie van ons het hangt, maakt niemand van ons iets uit. Dàt het er hangt en gezien kan worden, is waar het om gaat.
  Er zijn van die momenten waarop het universum met ons in harmonielijkt te zijn. Dit is zo’n moment. Mede dankzij jou.
  Dank daarvoor. Ik hoop dat jouw goedheid in geluk zal worden uitbetaald!

  Met een warme groet,
  Aad Lips

  Beantwoorden
 2. Margo Lips
  1 november 2009

  Lieve Francis,

  Het schilderij kreeg zo’n betekenis voor ons! We zijn zo blij dat dit mooie kunstwerk in onze familie komt en dat we daarbij altijd Trudy kunnen blijven zien!
  Dank voor je liefde, hoop je eens te mogen ontmoeten.
  Hartelijke groet,
  Margo Lips ( zusje van Trudy)

  Beantwoorden
 3. Kim Van Gestel
  10 november 2009

  Lieve Francis en Mark.

  Wat mooi dat het allemaal is gelukt met het schilderij. Net op het nippertje, maar het had zo moeten zijn.
  Zelf had ik er nog niet aan gedacht om het doek te kopen, of zelf mezelf afgevraagd of ie te koop zou zijn.
  Gelukkig kwam mijn oom Jan met het geweldige idee. Ik ben heel blij dat het schilderij bij hun is en het hangt er schitterend.

  Vandaag had ze jarig geweest…

  Bedankt

  Liefs Kim

  Beantwoorden
 4. Ilse van Gestel
  24 november 2009

  Dag lieve Francis,

  Op de dag dat we afscheid namen van mijn moeder, Trudy, maakte de ontmoeting met jou indruk op me. Ik heb de begeleidende brief bij de print van jouw werk ‘Gertrude’, mogen voorlezen aan Trudy en het maakte op ons allen indruk. Het schilderij, ookal hadden we het nog niet in het echt gezien, had direct betekenis voor ons. Het was bijzonder om de afbeelding, die ons inmiddels zo vertouwd was door de kaart, in het groot en ‘echt’ te zien hangen.
  Ik ben heel blij dat het schilderij in ons midden is. Het is maar goed dat Jan, precies op die dag, zijn drang om achter het werk aan te gaan volgde. Het zal zijn zoals Kim zegt: Het had zo moeten zijn.

  Lieve groeten,

  Ilse

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top