Winkel

een kind nog en ze waakt al over kiemen ze bindt rozen op vlecht uien tot strengen raapt noten ze plukt zaden uit peulen en bergt ze diep en donker weg ze ruikt de regen de wind trekt aan haar rokken zij verlangt met de vogels te vliegen maar ze gaat naar het huis en weeft losse draden tot een kleed luistert of het kind slaapt kijkt of het brood is gerezen en veegt de vloer ze verbindt een wond ze verlangt naar een durend vuur in de haard maar ze moet de deur uit ze haalt diploma’s stift haar lippen stelt zich verkiesbaar schrijft rekeningen regelt vliegvakanties maar ze moet naar binnen luistert of het kind slaapt betaalt de hulp warmt het eten op verbindt wonden zet de cv wat hoger maar ze moet en ’s nachts waakt ze de maan balanceert op de rand van een schaal overdag dommelt ze rond een droom die niet herleeft ze bedenkt een andere en het leven gaat door maar de oogst van de jaren is het weten van leegte die ze bewaart als een vrijplaats in haar gedachten omdat er altijd weer iets langskomt lichtval en liefde en oudpapier en ouwejongenskrentenbrood en kerstdagen en kernrampen en naast dit alles is leegte de grond van bestaan

 

Marije Verbeeck  2011

 

Zegeningen Grancis Kilian        

Zegeningen
Het boekje telt 24 pagina’s en een doorschijnende omslag waarop een tekst van Marije Verbeeck. Naar aanleiding van de werken heeft zij haar dichterlijke tekst gemaakt. Speciaal voor het boekje. In de stevige kaft is een inleiding verwerkt. De dertien afbeeldingen zijn in niet-chronologische volgorde geplaatst zodat zij als een beeldverhaal gelezen kunnen worden. Het papier is niet hoogglans, maar mat , net zoals mijn schilderijen.

Vormgeving: Theo Heldens Ontwerper bno
Druk: Épospress Zwolle
Bindwerk: Hexspoor Boxtel
ISBN: 978 90 817907

24 pagina's, full color: € 15,00

Ik bestel exemplaren

Zegeningen Zegeningen

Set ansichtkaarten  

Ansichtkaarten
En toch bij de drukker ook kunstkaarten gemaakt. Wat een feest. De kaarten zijn A5 formaat, met een fijne glans en grote helderheid. De keuze heb ik gemaakt naar diversiteit en toepasselijkheid voor diverse gelegenheden.

Vormgeving: Theo Heldens Ontwerper bno
Druk: Épospress Zwolle
Setje van 7 kaarten, bijeengehouden door een mooi bandje.

Set van 7 kaarten, full color: € 5,00

Ik bestel setjes


Losse ansichtkaarten
Natuurlijk zijn de kaarten ook los te koop. Maak je eigen keuze!
Ook om jouw keuze komt een leuk bandje..€ 1,00 per kaart
 

Zwaan
Ik bestel losse kaarten

Begin
Ik bestel losse kaarten
Eva-Luna detail
Ik bestel losse kaarten

Stilte
Ik bestel losse kaarten
Luisteren
Ik bestel losse kaarten
Licht
Ik bestel losse kaarten
Wachtster
Ik bestel losse kaarten

Alle prijzen zijn exclusief .€ 2,50 verzendkosten en inclusief 6% btw. Betaling dient van te voren te geschieden door middel van een overschrijving.
Na bestelling ontvangt u een mail met daarin alle details.
je gegevens  
Voornaam Achternaam:    * *
Straat en huisnummer * *
Postcode en Woonplaats * *
Land
   
Telefoonnummer *
E-mailadres *
   
Eventuele opmerkingen:
Controle
   

Na de bestelling verschijnt er een overzicht op het scherm met jouw bestelling en het totaalbedrag.
Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL19TRIO0197784054 t.n.v. Francis Kilian, Nijmegen.

Deze gegevens krijg je ook ter bevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Mocht je binnen een uur geen mail hebben ontvangen, neem dan persoonlijk contact met mij op. Dan handelen we het samen af. Bij de verzending vind je de factuur bijgesloten.

 

 

Scroll to top