met handen en voeten

liefde-omslag

In juni werd ik gebeld door Otto Koedijk. Of ik een omslag voor een boek wilde maken. Het zou een boek zijn met interviews, door Marije geschreven over mensen, werken en liefde. Ik ben altijd in voor liefde dus ik zei meteen ja. En maakte een omslag, die inmiddels is omgezet en gevormd tot de voorkant van een boek. En het boek wordt as zaterdag ‘geopend’ door een echte burgemeester. Meer informatie via onderstaande link.

http://www.marijeverbeeck.nl/index.html

1 Comment

  1. Marthe
    14 november 2009

    Fijn bedankt voor deze aankondiging . ‘De warme kleur van eenzaamheid’ ( de website-tekst over jou) doet mooie verhalen vermoeden evenals de liefdevolle omslag . Ik ga een paar exemplaren bestellen, o.a. ook voor mijn zoon en schoondochter, die in Brummen wonen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top