een fantastische dag

kk-062.jpg
francis-en-corine.jpg

kk-011.jpg

2 reacties

 1. Aart en Janny
  12 april 2008

  lieve Francis, de opening van je expositie in Arnhem was fantastisch en we hebben zeer genoten van je nieuwe werk. Het was ook fijn om jou en Mark wweer eens te zien en te spreken. Wij wensen verder veel succes met deze expositie en hopen in de nabije toekomst je nog eens op te zoeken in je atelier in Meppel.
  groetjes en tot ziens, Janny en Aart

 2. Iris Schreven
  14 april 2008

  Hallo Francis, je kent me niet maar ik was bij de opening van je expositie in Arnhem. Het was een warme opening, net als je schilderijen! Je schilderijen zijn erg sprekend en dus vond ik het erg de moeite waard om de opening bij te wonen.
  Zelf sta ik nog aan het begin van mijn carriere; ben pas sinds een half jaar als full time kunstenaar naar buiten getreden. Je werkmethode is erg herkenbaar trouwens, heel erg zelfs.
  Ik wens je nog veel succes toe in je verdere carriere.

  Groetjes,
  Iris

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven